Hatless.

Think. Connect. Freedom.

SEO abonnementen

Heb je een abonnement bij ons? Dan gaan we je benaderen om deze opnieuw af te sluiten. We hebben onze processen geautomatiseerd en daarom zal het tegenwoordig een beetje anders gaan. Uiteraard blijft de kwaliteit wat je gewent bent.

Je kunt bij ons terecht voor SEO abonnementen maar ook losse abonnementen. Benieuwd wat het beste bij jouw site past? Neem dan contact op.

Hoe werkt een abonnement?
We werken met jaarlijkse of maandelijkse abonnementen op een vooraf afgesproken prijs. Je weet dus altijd waar en hoeveel je betaald.
Als ik een link wil kopen, hoe gaat dat dan?
Hiervoor hebben we uiteraard de website nodig. Dan gaan we kijken of er een match is. We gaan altijd een oprechte connectie aan per jaar. De prijzen beginnen vanaf €175 per jaar.
Werken jullie met maandelijkse/jaarlijkse verleningen?
Ja, dat doen we. Zo beperken we de administratieve werkzaamheden en kunnen we ons focussen op de kwaliteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het opzeggen, dat doe je voordat de verlening ingaat. Je kunt altijd opzeggen voor het ingaan van de nieuwe periode.
Wat doen jullie precies?
Wij maken content waardevol. Door content toegankelijk en vindbaar te maken zorgen we voor oprechte connecties en een groei in vrijheid. Dankzij zoekmachines. Wij creeeren niet alleen content maar zorgen ook voor kwalitatieve links, van echte websites, met echte bezoekers.
Waar komt de naam "Hatless." vandaan
De naam “hatless” komt voort uit onze kijk op hoe men Search Engine Optimization (SEO) benaderd. Hier zijn wij het namelijk vaak mee oneens. Er wordt geredeneerd in white-hat of black-hat termen, terwijl wij kijken naar waarom mensen zoekmachines gebruiken, om zo content te vinden waar ze naar op zoek zijn. Daarom volgen we de algoritmische updates van Google niet: wij leveren kwaliteit waar internetgebruikers naar op zoek zijn, dus heeft Google er baat bij om ons te tonen.
Kunnen jullie mijn SEO doen?
Kort gezegd: ja. Al vinden wij SEO een verkeerde term, die staat voor Search Engine Optimisation. Wij houden ons voornamelijk bezig met het optimaliseren van content voor bezoekers en het aangaan van oprechte connecties waar een link de bevestiging van is.
Doen jullie linkbuilding?
Linkbuilding, nee. Link Earring? Ja! Wij gaan oprechte connecties aan. Dit houdt in dat wij ons niet bezig houden met manipulatie, linkbuilding schema's, linkruils, private blog netwerken (PBN's) of andere tactieken zonder oprechte connectie. Door het aangaan van een oprechte connectie, die je verdient, zorg je voor een toegevoegde waarde voor de website die een link plaatst.
Wat kost het?
Dat verschilt per project. Wij werken op basis van een retainer. Dat is een abonnementsvorm waarbij een er een aantal uren worden afgenomen per maand. Binnen deze uren voeren wij alle werkzaamheden uit. Doorgaans beginnen de retainers bij €1850,- per maand (excl. en zonder enige inkoopkosten). Een link is uiteraard goedkoper.

Contact.